Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 415 242 400

O nemocnici

Nástup do školy zpříjemní Rodinný den s AGELEM v Nemocnici Louny

26.8.2016

Rodinnou akci pro širokou veřejnost uspořádá v pátek 2. září společnost AGEL v areálu své Nemocnice Louny. Zábavný program s bezplatným vstupem odstartuje ve 14.00 hodin a nabídne atrakce pro děti i bezplatná vyšetření a konzultace zdravotního stavu pro dospělé. Pro příchozí bude rovněž připraveno malé občerstvení zdarma. Konec rodinného odpoledne je naplánován na 18.00 hodin.

„Po dvou měsících prázdnin je zde opět začátek školního roku, a proto jsme se rozhodli zpříjemnit přechod z bezstarostného léta zpět do školních lavic nejen dětem našich zaměstnanců, ale i veřejnosti. Pro malé návštěvníky je připraven skákací hrad, nafukovací skluzavka a diskotéka,“ uvedl ředitel Nemocnice Louny Ing. Pavel Fojtík s tím, že organizátoři mysleli také na dospělé. V rámci Rodinného si budou moci zájemci nechat bezplatně změřit svůj krevní tlak a hladinu cukru v krvi. K dispozici bude také přístroj IN-Body, který lidem změří podíl tuku, svalů a vody v těle.

AGEL myslí i na ty nejpotřebnější z nás, a proto se v rámci Rodinného dne představí lidem NADACE AGEL, která zde zároveň předá šek na 60 tisíc korun rodině vážně nemocného chlapce, a to na pořízení speciálního rehabilitačního přístroje. Malý Lukáš trpí Duchenovým syndromem, jehož prognóza je fatální a jen pravidelná a důkladná rehabilitace může zkvalitnit život nemocného.

Nemocnice Louny je členem skupiny AGEL od února letošního roku. Společnost AGEL je nejúspěšnější česká společnost působící ve zdravotnictví, v České republice i na Slovensku provozuje řadu nemocnic, poliklinik, síť laboratoří, lékáren a distribuční společnosti.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: