Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 415 242 400

O nemocnici

Novým majitelem Nemocnice Louny se dnes stal AGEL

1.2.2016

Nemocnice Louny a.s. má nového majitele. Stala se jím společnost AGEL a.s. Dnes tuto skutečnost svým podpisem stvrdili zástupci současného i nového majitele. Dle vzájemné dohody obou stran nebude cena transakce zveřejněna.

V České republice provozuje skupina AGEL devět nemocnic, sedm poliklinik a další zdravotnická zařízení, a to především v Moravskoslezském a Olomouckém kraji. „Nemocnice Louny je naší jubilejní desátou nemocnicí v České republice a zároveň vůbec první nemocnicí na území Čech. Krok vstoupit za hranice Moravy koresponduje se strategií naší společnosti dále růst a rozvíjet se,“ uvedl předseda představenstva společnosti AGEL a.s. MUDr. Ján Dudra, Ph.D., MPH.

Pacienti ani zaměstnanci Nemocnice Louny nemusejí mít kvůli změně vlastnické struktury žádné obavy. „Naším strategickým cílem je stávající provoz nemocnice nejen zachovat, ale postupně rozvíjet. Neplánujeme omezovat provoz oddělení ani spektrum poskytované péče,“ doplnil MUDr. Ján Dudra, Ph.D., MPH.

Jako nejúspěšnější česká společnost působící ve zdravotnictví má AGEL již mnohaleté zkušenosti s provozováním zdravotnických zařízení nejen v České republice, ale také na Slovensku. Každoročně je v nemocnicích skupiny AGEL hospitalizováno více než 170 tisíc pacientů a ambulantně ošetřeno přes 2,5 miliónu osob. S téměř devíti tisíci zaměstnanci je v současnosti skupina AGEL vyhledávaným zaměstnavatelem, který nabízí svým zaměstnancům odborný růst a prostředí pro kvalitní a odbornou profesionální péči.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: