Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 415 242 400

O nemocnici

Otevření očkovacího centra v Lounech

5.3.2021

Očkování proti Covid-19 bude v Lounech zahájeno v pondělí 8. března 2021 od 08,00 hod. v prostorách Nemocnice AGEL Louny.

„Jsem rád, že se Městu Louny s lounskou nemocnicí a krajem povedlo vše připravit, jak jsme si naplánovali a na začátku března se očkuje i v Lounech,“ uvedl starosta města Pavel Janda a dodal: „děkuji všem, kteří přispěli ke zřízení a spuštění očkovacího místa v Nemocnici AGEL Louny a také bych chtěl poděkovat kolegyním a kolegům z městské knihovny, divadla a infocentra, kteří během uplynulých týdnů vyřídili odhadem 1500 telefonátů se seniory z Loun a okolí a pomohli jim s registrací na očkování.“ uvedl Mgr. Pavel Janda, starosta města.

Realizaci očkovacího centra se podařilo naplnit díky výborné spolupráci mezi lounskou radnicí a místní nemocnicí. „Město je opravdu aktivní a velmi nápomocné,” těší Ing. Zuzanu Bartošovou, předsedkyni představenstva Nemocnice AGEL Louny, ve které bude očkování populace probíhat, konkrétně v prostorách dočasně uzavřené stanice lůžek následné péče. „Z naší nemocnice se na zajištění vakcinace podílí jedna lékařka se všeobecnou sestrou, a také jsme speciálně na tento projekt přijali dalšího lékaře a dvě zdravotní sestry. Dále při očkování vypomohou čtyři lékaři a jejich zdravotní sestry z města,” dodává předsedkyně představenstva. 

Nemocnice AGEL Louny, a.s. je soukromé zdravotnické zařízení, které poskytuje péči na lůžkách následné péče a sociálních lůžkách. Nemocnice AGEL Louny dále provozuje RDG oddělení včetně CT, pracoviště fyzioterapie (rehabilitace), interní ambulanci, ambulanci fyziatrie a rehabilitačního lékařství, ambulanci algeziologie (ambulance chronické bolesti).

Podrobnosti k očkování v Lounech jsou k dohledání také na webu www.ockovanilouny.cz

 

Pomoc s registrací na očkování

Pokud se vám nedaří registrovat přes web nebo celostátní linku 1221, naše tři městské organizace provozují infolinky pro občany starší 70 let.

Na číslech ☎️ 734 521 903   ☎️ 415 621 102  ☎️ 704 500 658 pomohou zaměstnanci knihovny, divadla a infocentra s registrací na dostupné termíny.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: