Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 415 242 400

O nemocnici

Předškoláci zpestřili Den matek klientům Nemocnice AGEL Louny

19.5.2023

Pořádně živo bylo přede nedávnem v Nemocnici AGEL Louny, kam zavítaly u příležitosti Dne matek za klienty sociálních lůžek děti z Mateřské školy Louny, V Domcích.

Předškoláci si společně s učiteli připravili pásmo písniček a také zahráli pohádku O Šípkové Růžence. A to nebylo zdaleka vše. Děti klientům rozdaly všem přáníčka a ke konci si s klienty popovídaly o blížících se prázdninách nejen o tom, kdo do z dětí půjde do první třídy a jaké výlety je ještě ve školce čekají.

„Mezigenerační setkávání vždy naše klienty velice potěší a jsou plni elánu, když k nám přijdou studenti nebo právě děti z mateřských škol. Jsem si jistá, že i pro ně je setkání se staršími velkým přínosem a skvělou zkušeností. V podobných společenských akcích chceme určitě pokračovat,“ řekla Helena Cimmrmanová, aktivizační pracovnice Nemocnice AGEL Louny.

Dobrou zprávou je, že kontakt dětí s klienty pokračuje i po nedávném setkání, neboť předškoláci poslali do lounské nemocnice pohled ze školy v přírodě, na kterou v květnu zavítali. „Oslava Dne matek se opravdu vydařila a na dětech šlo vidět, že si návštěvu nemocnice pořádně užily a za to jsem moc ráda,“ dodala Mgr. Lenka Fárová, ředitelka MŠ V Domcích Louny.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: