Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 415 242 400

O nemocnici

Vánoční atmosféru vykouzlily v Nemocnici AGEL Louny děti

20.12.2023

Klienti oddělení sociálních lůžek Nemocnice AGEL Louny letos rozbalili vánoční dárky s předstihem. Stejně jako v loňském roce jim je přinesly místní děti v rámci akce Ježíškova pravnoučata, a kromě předávání dárků si pro seniory a další klienty připravily i divadelní a pěvecké vystoupení.

Akci Ježíškova pravnoučata pro klienty oddělení sociálních lůžek Nemocnice AGEL Louny připravila Mateřská škola Louny, V Domcích 2427, příspěvková organizace, konkrétně pak děti pod vedením p. učitelky Věry Formánkové a p. ředitelky Lenky Fárové, přičemž dary za rodiče předával tatínek René Passauer. Děti přitom nejen spolupracovaly při předávání darů, ale také klientům předvedly hravé čertí vystoupení a zpívaly známé koledy.

„Byla to mimořádně milá a povedená akce. Úsměvy nechyběly jak mezi seniory, tak na tvářích dětí. Bylo to opravdu kouzelné a pro naše klienty jednoznačně milé rozptýlení v předvánočním čase. Setkání s dětmi pro ně vždy znamená povzbuzení a vzpomínání na společné chvíle s vlastními dětmi, vnoučaty a pravnoučaty, se kterými nyní být nemohou,“ říká Helena Cimrmanová, aktivizační pracovnice Nemocnice AGEL Louny.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: