Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 415 242 400

O nemocnici

Klienti na oddělení sociálních lůžek v Nemocnici AGEL Louny poměřili síly na bowlingovém turnaji

11.6.2024

Klienti na oddělení sociálních lůžek se v Nemocnici AGEL Louny rozhodně nenudí. Jejich program je opravdu rozmanitý, nechybí v něm rukodělné činnosti, zahradničení, ale ani sportovní aktivity. Třešničkou jarního programu byl tradiční bowlingový turnaj, který se těšil velkému zájmu z řad klientů i přihlížejících.

„Turnaj v bowlingu je v Nemocnici AGEL Louny oblíbený, letos jsme pořádali již šestý ročník. Naši klienti opět ukázali, že věk je jen číslo a že srdce plné nadšení a radosti nemá žádné hranice. Byl to den plný smíchu, soutěžního ducha a vzájemné podpory. Všeobecná radost ze hry nás inspiruje k tomu, abychom pokračovali v organizaci dalších podobných akcí,“ uvedla Helena Cimrmanová, aktivizační pracovnice z Nemocnice AGEL Louny.

Pravidla byla jasně stanovená. Každý hráč měl dva hody ve hře a za každou kuželku se počítal jeden bod. „V napínavém souboji nakonec zvítězil klient Michal, kterému moc gratulujeme. Na druhém místě se umístila paní Dagmar a bronzovou příčku obsadil Pavol,“ doplnila aktivizační pracovnice. Výsledková listina určila pořadí vítězů, ale radost ze hry měli úplně všichni.

„Konečně jsem zvítězil. Minule jsem získal 2. místo. Ale pro mě, je důležitější se zúčastnit. Ta výhra je už jen bonbónek na dortu. Jsem rád, že je možné i v tomto věku soutěžit a děkuji moc všem zúčastněným a organizátorovi turnaje. Už teď se těším na další výzvu," dodal čtyřiasedmdesátiletý vítěz turnaje.

Aktivity klientů na oddělení sociálních lůžek jsou opravdu rozmanité. Klienty nejvíce baví rukodělné činnosti, ať už jde o zahradničení, kreativní dílny nebo mají rádi návštěvy loutkoherců či návštěvy nevidomé Blanky Janečkové s fenkou Mínou. Pokud nám to počasí dovolí tak máme v plánu další venkovní hry a pobyty venku s různými doprovodnými aktivitami,“ zakončila Helena Cimrmanová.

Zpět

Kontakt pro média

Mgr. Radka Miloševská
tisková mluvčí AGEL
press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: