Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 415 242 400

O nemocnici

Nemocnice AGEL Louny o prázdninách investuje. Pacientům zakoupila nové oxygenerátory a došlo i na výměnu oken

15.8.2024

Pacienti z Lounska a okolí s dýchacími problémy mají k dispozici třináct nových oxygenerátorů. Letní prázdniny nemocnice využila také k výměně poslední třetiny oken na oddělení sociálních lůžek. Nyní má již celé oddělení nová okna.

Oxygenoterapie dokáže řešit chronické potíže s dýcháním jako jsou astma, plicní onemocnění a respirační insuficience. Oxygenerátory generují kyslík s čistotou 95 procent za použití okolního vzduchu, v němž se kyslík vyskytuje v obvyklém jednadvacetiprocentním poměru.

„Oxygenerátory produkují vysoce koncentrovaný kyslík. Inhalování kyslíku zmírňuje bolest hlavy, únavu, pomáhá při dýchání u alergií a astmatu, napomáhá soustředění a má mnoho dalších kladných vlastností,“ upřesnila Petra Sailerová, MBA, ředitelka Nemocnice AGEL Louny.

Nemocnice AGEL Louny investovala o prázdninách také přes 200 tisíc korun do výměny poslední části oken na oddělení sociálních lůžek. „Letní měsíce jsme využili k celé řadě investičních akcí. Jsme rádi, že se nám daří nemocnici postupně modernizovat a rozvíjet,“ doplnila Petra Sailerová, MBA.

Nemocnice AGEL Louny je zdravotnické zařízení, které poskytuje péči na lůžkách následné péče, sociálních lůžkách, na pracovištích rehabilitace, na radiodiagnostickém oddělení, ambulanci algeziologie a dalších. Nemocnice poskytuje péči především obyvatelům spádové oblasti Lounska a přilehlých regionů.

Zpět

Kontakt pro média

Mgr. Radka Miloševská, tisková mluvčí AGEL

Mgr. Radka Miloševská
tisková mluvčí AGEL
press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: