Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 415 242 400

O nemocnici

Nemocnice AGEL Louny se prezentovala na Burze práce

9.10.2024

Nemocnice AGEL Louny a.s. se úspěšně prezentovala na Burze práce, která se konala na Výstavišti v Lounech. Tato lokální akce, zaměřená na Lounsko a jeho nejbližší okolí, přilákala pozoruhodný počet účastníků. Mezi 25 firmami, které se zde prezentovaly, se Nemocnice AGEL Louny a.s. zviditelnila díky účasti personalistky Dany Vondrové a hlavní sestry Aleny Klímové.

Akci navštívilo celkem 418 pozvaných uchazečů, 72 ostatních zájemců a 138 žáků základních škol, což svědčí o velkém zájmu veřejnosti o možnosti zaměstnání a vzdělávání v regionu. Burza práce se stala významnou platformou pro setkávání potenciálních zaměstnavatelů s uchazeči o práci a pro výměnu informací a zkušeností. 

Dana Vondrová a Alena Klímová se aktivně podílely na prezentaci nemocnice, kde představily nejen pracovní příležitosti, ale také hodnoty a poslání, které nemocnice zastává. Účast na burze byla pro nemocnici skvělou příležitostí, jak přilákat talentované profesionály a nadějné studenty, kteří by se mohli stát součástí jejich týmu. 

Celkově byla burza hodnocena jako velmi zdařilá, což dokazuje nejen vysoká účast, ale také pozitivní ohlasy návštěvníků i vystavovatelů. Akce přispěla k posílení povědomí o zaměstnavatelských příležitostech v regionu a podpořila dialog mezi vzdělávacími institucemi a pracovním trhem. Nemocnice AGEL Louny a.s. se těší na další podobné akce, které přispějí k rozvoji regionu a podpoře místní komunity. 

 

Zpět

Kontakt pro média

Mgr. Radka Miloševská, tisková mluvčí AGEL

Mgr. Radka Miloševská
tisková mluvčí AGEL
press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: